Ο Εθελοντισμός – όπως και το Yoga – φέρει στον πυρήνα της φιλοσοφίας του την αναζήτηση του βαθύτερου νοήματος της ζωής. Είναι ο τρόπος να καταθέσεις ένα κομμάτι του εαυτού σου σε μία ιδέα ή μία προσπάθεια με προστιθέμενη αξία για το κοινωνικό σύνολο.

 

Η εθελοντική μου συμμετοχή στον Οργανισμό ΜΑΝΑ, από το ξεκίνημά του, μου έδωσε την ευκαιρία να μεταφέρω στους ωφελούμενούς του, τη γνώση, το βίωμα και την εμπειρία μου στο Hatha Yoga. Στο Σπίτι του ΜΑΝΑ έχω τη χαρά να επικοινωνήσω σειρά ασκήσεων που αναπτύσσουν το σώμα, το νου και το πνεύμα, σε γυναίκες που αγωνίζονται για μία καλύτερη ζωή με αξιοπρέπεια.

 

Πραγματικά ελεύθερος και συγκροτημένος αισθάνεσαι όταν κάνεις αυτό που αγαπάς με ανθρώπους στα πρόσωπα των οποίων βλέπεις το πάθος για ισορροπία στη ζωή και την καθημερινότητά τους.

 

Το Σπίτι του ΜΑΝΑ, λειτουργεί από το 2018 στο κέντρο της Αθήνας. Σε συνεργασία με δημόσιους φορείς και ιδιώτες επαγγελματίες υγείας, παρέχει δωρεάν εξατομικευμένες υπηρεσίες φροντίδας και υποστήριξης σε γυναίκες με καρκίνο του μαστού ή οποιασδήποτε άλλης μορφής γυναικολογικό καρκίνο.