Το φθινοπωρινό μας yoga retreat θα πραγματοποιηθεί στο Λεβίδι, σε ένα όμορφο κεφαλοχώρι στη Βορειοανατολική Αρκαδία, στους πρόποδες του Μαινάλου, σε υψόμετρο 900μ. μόλις 160χλμ από την Αθήνα.

Θα φιλοξενηθούμε στο εξαιρετικό 4* «Hotel Vager», ένα αρχοντικό του 1843 που ανακαινίστηκε και παρέχει όλες τις ανέσεις στους επισκέπτες του. Σε απόσταση λίγων μόλις μέτρων από τον ξενώνα μας, ένας επίσης ιδιαίτερος πολυχώρος η «Μεγάλη Μαντινεία – Μεγάλο Καφενείο», θα μας υποδεχτεί για την πρακτική μας Hatha Yoga Bien Tempéré.

Στο τριήμερο αυτό θα έχουμε την ευκαιρία εκτός από την πρακτική μας, να περπατήσουμε στα μονοπάτια του Λεβιδίου, να επισκεφτούμε το Σπήλαιο Κάψια, το οποίο κατατάσσεται στα 10 πιο αξιόλογα Σπήλαια της Ελλάδας, να γνωρίσουμε τον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής Μαντινείας, όπου βρίσκεται στη λίστα με τις πιο παράξενες εκκλησίες του κόσμου και …για τους πιο δραστήριους, να κάνουμε πεζοπορία και τοξοβολία με έμπειρους οδηγούς από την εταιρεία EXPLORE MAINAΛO.

Σας περιμένω να ζήσουμε μαζί αυτή την εμπειρία.

Για επιπλέον πληροφορίες, παρακαλώ καλέστε στο 697 6644010 ή στείλτε μήνυμα στο lisayoga@lisayoga.gr ή συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής, πατώντας το button παρακάτω.